Φόρμα αναζήτησης

Οι προσδοκίες που ξεπεράστηκαν και οι… δύο σεζόν σε μία

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 17/3)

 

Το γράψαμε και την περασμένη εβδομάδα, πριν τον επαναληπτικό του Κεραυνού με τη Νίζνι στη Ρωσία, πως όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα, η ομάδα του Στροβόλου φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Έκανε περήφανους τους πιστούς οπαδούς του ο Κεραυνός, περνώντας μέσα από δύο φάσεις ομίλων (!) και αφήνοντας έξω ομάδες με πολύ μεγαλύτερους προϋπολογισμούς.

Στον αθλητισμό, επιτυχία δεν είναι κατ’ ανάγκην η κατάκτηση του τίτλου στη διοργάνωση που συμμετέχεις, αλλά το πόσο μακριά θα πας, με βάση τις δυνατότητές σου και σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα των αντιπάλων.

Το ακριβώς αντίθετο ισχύει και για την αποτυχία. Το 2012, ο Μουρίνιο είχε πει πως ο ΑΠΟΕΛ, φτάνοντας μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν σαν να είναι νικητής του θεσμού, διότι καμία άλλη ομάδα δεν είχε ξεπεράσει τόσο πολύ τον αρχικό της στόχο.

Σε μεγάλο βαθμό, ισχύει και για τον Κεραυνό στη φετινή του πορεία στο Europe Cup.

Πέραν αυτής, να τονίσουμε για άλλη μια φορά πως οι Στροβολιώτες έπαιξαν συνολικά 16 ευρωπαϊκούς αγώνες! Ουσιαστικά μια δεύτερη…σεζόν την ίδια σεζόν!

Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Χριστόφορο Λειβαδιώτη, στον πρόεδρο Πάρι Παπαέλληλα, τους παίκτες και όλους όσοι υπηρετούν το ιστορικό αυτό μπασκετικό σωματείο.