Φόρμα αναζήτησης

Παρ’ ολίγον μοιραίος ο Ουζόχο στην επανεμφάνιση του, υπέπεσε σε γκάφα ολκής (video)

Mπορεί το άκουσμα του ονόματος Φράνσις Ουζόχο να ξυπνάει συνειρμικά άσχημες μνήμες στους φιλάθλους της Ανόρθωσης, όμως η περίπτωση του εξακολουθεί να βρίσκεται επί καθημερινής βάσεως στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας κλήθηκε σήμερα (21/3) να υπεραπιστεί την εστία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του με το αντίστοιχο των Σεϋχελλών στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προκριματικά του κυπέλλου Αφρικής αλλά δεν μπόρεσε να αποκρύψει τα σημάδια από την αγωνιστική απραξία που κουβαλούσε για αρκετό διάστημα.

Και αυτό διότι στην επανεμφάνιση του στην αγωνιστική δράση είδε τον εαυτό του να μετατρέπεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή για την εθνική της χώρας του φέροντας μεγάλη ευθύνη (σ.σ προέβηκε σε λανθασμένη εκτίμηση και έξοδο) στο τέρμα της ισοφάρισης (1-1) της σημερινής αντιπάλου της.

Παρ’ όλα αυτά, οι «σούπερ αετοί», όπως καθιερώθηκε να τους αποκαλούν, επέδειξαν την πρέπουσα αντίδραση (σ.σ επικράτησαν τελικά με 3-1) και δεν επέτρεψαν στις Σεϋχέλλες να τους τιμωρήσει για τη γκάφα ολκής στην οποία υπέπεσε Φράνσις Ουζόχο.

Δείτε το στιγμιότυπο με την λανθασμένη έξοδο του Νιγηριανού τερματοφύλακα: