Φόρμα αναζήτησης

ΠΑΟΚ: «Απαιτείται από την UEFA αποτίμηση της ντροπιαστικής χθεσινής βραδιάς» (pics)

H διαιτησία του Κρεγκ Πόουσον αλλά και το σχόλιο Ολλανδού δημοσιογράφου για τον Ελληνες φιλάθλους έγιναν αφορμή για την τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα οι ασπρόμαυροι κάνουν λόγο για διαμόρφωση αποτελέσματος, ενώ παράλληλα καυτηριάζουν και όσα ανέφερε ο σχολιαστής της ολλανδικής τηλεόρασης στη θέα των οπαδών του ΠΑΟΚ που τραγουδούσαν γυμνοί («Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν»).

«Μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.

Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.

Μια – καθυστερημένη έστω – επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA».