Φόρμα αναζήτησης

Πανευτυχής ο πρόεδρος της ΑΕΛ: «Όταν υπάρχει δίψα, όλα γίνονται» (ποιο μήνυμα έστειλε στον κόσμο)

Σε πελάγη ευτυχίας για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ έπλεε ο διοικητικός ηγέτης της λεμεσιανής ομάδας Ανδρέας Σοφοκλέους.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εμφανίστηκε πανευτυχής για την κατάκτηση του τροπαίου έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια προσμονής και έστειλε το δικό του μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

«Όλοι μαζί κερδίσαμε ένα τρόπαιο. Στην ΑΕΛ, όταν υπάρχει δίψα, όλα γίνονται. Για το πρωτάθλημα, κάναμε σαράντα τέσσερα χρόνια για να το κατακτήσουμε. Τώρα πήραμε το κύπελλο μετά από τριάντα χρόνια.

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, όμως υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που επηρεάζουν το ποδόσφαιρο. Το τρόπαιο είναι για τον κόσμο.

Ελπίζω με την κατάκτηση του κυπέλλου, να έρθει κοντά ο κόσμος. Ξέρετε πόσες χιλιάδες κόσμος δεν ήρθε για λόγους προκατάληψης; Από χθες ξεκίνησαν τα πανηγύρια. Θέλω να σεβαστούν την πόλη», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ στη κάμερα του Alpha.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα δοθεί πριμ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, απαντώντας: «Ο κάθε παίκτης έχει πριμ στα συμβόλαιο, αλλά θα πάρουν το έξτρα».