Φόρμα αναζήτησης

Πάφος FC: Η τεχνική ηγεσία έδωσε τις προτάσεις

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτη 20/5)

Στην Πάφο η τεχνική ηγεσία παρέδωσε την έκθεση και τον απολογισμό της σεζόν στη διοίκηση, μαζί και τις προτάσεις της για τη νέα χρονιά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και για τους παίκτες που ήταν φέτος στην ομάδα, τόσο όσον αφορά το ποιοι θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν όσο και το πόσοι νέοι παίκτες θα περάσουν προσεχώς το κατώφλι της Πάφου. Οι οποιεσδήποτε κινήσεις είναι σημαντικό να γίνουν νωρίς και η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία χωρίς μεγάλες εκκρεμότητες.

Όσον αφορά το υφιστάμενο ρόστερ, οι Ράκελς, Ιμπραχίμ, Αγκούλο, Ντόμπνια, Πολίτσι, Καρώ, Πάβελ και Μπακάρτ είναι οι μόνοι που δεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου. Ο Ράκελς φαίνεται πως θα επιστρέψει στη Riga FC. Οι Αγκούλο, Μπακάρτ, Πολίτσι, Καρώ ήρθαν ως δανεικοί. Κυρίως οι δύο πρώτοι τράβηξαν κουπί στη φετινή σεζόν, είναι παίκτες με ποιότητα και θα πρέπει η διοίκηση να τους κρατήσει. Με τον Ιμπραχίμ φαίνεται ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για να παραμείνει, ενώ πρόθεση είναι να κρατήσουν και τον Καρώ.

Ο Γάλλος επιθετικός Κέβιν Μπεριγκό, ο οποίος πέρσι ήταν από τους μεγάλους διακριθέντες της Πάφου, μετά και την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετώπισε, πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει, αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν και στην προετοιμασία της Ρίγα.