Φόρμα αναζήτησης

Ολοκληρώθηκε θεαματικά το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3»

Στην παρουσία πολλών θεατών που κατέκλεισαν μαζικά την Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά ολοκληρώθηκε θεαματικά το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» [...]

Read More...

Για ακόμα μία φορά το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, με εντυπωσιακές αναμετρήσεις, από τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Ανδρών Κ16, στην παρουσία πολλών θεατών που κατέκλεισαν την Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά και παρακολούθησαν από κοντά τους συναρπαστικούς αγώνες.

Στην κατηγορία Ανδρών πραγματοποιήθηκαν οι αναμετρήσεις της Β’ φάσης, αφού τα παιχνίδια για τους ομίλους είχαν διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα. Όσο αφορά τις άλλες δύο κατηγορίες, είδαμε όλους τους αγώνες να πραγματοποιούνται την Κυριακή (13/8).

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών κέρδισε η ομάδα Limassol 3on3, ενώ στην δεύτερη θέση έμεινε η Talento Sports Academy. Στον μεγάλο τελικό η Limassol 3on3 επικράτησε με τελικό σκορ 13-10, μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Στην τρίτη θέση έμεινε η Pass Please.

Στην κατηγορία Γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβε η Alcobaltics που νίκησε στον τελικό την Moufflons με 19-11, η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα Spirit.

Όσο αφορά την κατηγορία Ανδρών Κ16, η ομάδα Big τερμάτισε στην πρώτη θέση, νικώντας στον τελικό την M.P.A.K. με 6-3. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Red Villages.

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα (14/8) θα πραγματοποιηθεί το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3 Junior», στο οποίο θα συμμετέχουν ομάδες στις κατηγορίες Κ14, Κ12 και Κ10, ενώ θα πραγματοποιηθούν επίσης διαγωνισμός καρφωμάτων και τριπόντων για όλες τις ηλικίες που επιθυμούν να συμμετέχουν.

 

Send this to a friend