Φόρμα αναζήτησης

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της ΑΕΚ: Απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στη διοίκηση Καραπατάκη! (pic)

Μέσα σε κλίμα ενότητας, που επιβάλλεται να υπάρχει, αλλά και συσπείρωσης, για την εξέλιξή που είναι πλέον οφθαλμοφανής, ολοκληρώθηκε η σημερινή γενική συνέλευση της ΑΕΚ.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινοπράσινων Άντρος Καραπατάκης πήρε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες ανανέωση εντολής για ακόμα ένα χρόνο και έτσι θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης διοίκηση των Λαρνακέων προέβηκε σε απολογισμό για την οικονομική και αγωνιστική της κατάσταση ενώπιον των μελών της, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Η επίσημη ενημέρωση για τη γενική συνέλευση της ΑΕΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/06) στο στην αίθουσα Σκάλα στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel στην Λάρνακα. στην Λάρνακα η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου μας.

Την κήρυξη των εργασιών της Συνέλευσης έκανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Άντρος Καραπατάκης.

Έγινε Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της περιόδου και οικονομική ενημέρωση και στην συνέχεια εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις για το έτος που έληξε στις 31/12/2018.

Ακολούθησε η έγκριση του προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2019/20 και η έγκριση ανανέωσης εντολής Διοικητικού Συμβουλίου».