Φόρμα αναζήτησης

Oι Σλοβάκοι αποκάλυψαν το πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ – Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στην Αυστρία

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και αυτό το καλοκαίρι, ο ΑΠΟΕΛ θα ακολουθήσει κατά γράμμα την ίδια τακτική, στοχεύοντας δυνατά φιλικά ευρωπαϊκού επιπέδου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες των γαλαζοκίτρινων κινητοποιούνται έντονα σε οργανωτικό επίπεδο προκειμένου να αρχίσει να σχηματοποιείται η σειρά των τεστ προετοιμασίας με αντιπάλους όλων των δυναμικοτήτων.

Βάσει πάντως των όσων αποκάλυψε σήμερα (12/6) ο Γιάροσλαβ Κέντος, προπονητής της Ζίλινα, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, είναι πολύ πιθανό η ομάδα του να τεθεί αντιμέτωπη με τους πρωταθλητές Κύπρου με δεδομένο ότι θα διανύουν χρονικά την ίδια περίοδο την προετοιμασία τους (σ.σ θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League).

Οι γαλαζοκίτρινοι, ως γνωστόν, ολοκληρώνουν σε ακριβώς ένα δεκαήμερο τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς ο Πάολο Τραμετζάνι έχει ορίσει την πρώτη συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου για τις 21 Ιουνίου.

Η αποστολή των πρωταθλητών σύμφωνα με πληροφορίες θα αναχωρήσει ακολούθως για την Αυστρία, όπου σε αθλητικό κέντρο της χώρας θα διανυθεί το βασικό σκέλος της εκγύμνασης.

Μολονότι εκλείπει ακόμα η μέσω ανακοίνωσης επισημοποίηση της σειράς φιλικών επί αυστριακού εδάφους η πιθανότητα να έχουν βάση οι πληροφορίες για διευθέτηση του εν λόγω παιχνιδιού με την σλοβακική ομάδα είναι αυξημένη καθώς τις δύο χώρες χωρίζει πολύ μικρή απόσταση που επιτρέπει τη μετάβαση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την έναρξη προετοιμασίας της Ζίλινα: