Φόρμα αναζήτησης

Οι πρώτες θέσεις δεν είναι για μας!

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σάββατο 15/6)

Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις της τεχνικής ηγεσίας και παραγόντων της ΚΟΠ, πριν και μετά από ένα παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας. Θυμάμαι ότι πριν ξεκινήσουν οι αγώνες για το Euro 2020 ή για το Κύπελλο Εθνών είχαμε θέσει ως στόχο την υπέρβαση. Αυτό τουλάχιστον έλεγαν οι διάφοροι. Λίγο αργότερα συγκεκριμενοποίησαν τον στόχο μας και είπαν ότι είναι η 2η θέση. Μετά που χάσαμε από τη Ρωσία, είπαν ότι πάμε για την 3η θέση που θα είναι επιτυχία.

Δηλαδή θα αφήσουμε πίσω τους Σκωτσέζους αφού οι πρώτες δύο θέσεις ήταν εκ των προτέρων κρατημένες από τους Βέλγους και τους Ρώσους. Και το ήξεραν από την αρχή και ο προπονητής και οι παράγοντες της Εθνικής μας ομάδας ότι οι δύο πρώτες θέσεις ήταν κρατημένες καθώς υπάρχει διαφορά επιπέδου ανάμεσα στην Κύπρο, το Βέλγιο και τη Ρωσία.

Να μην σας πω δηλαδή ότι και το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο είναι ανώτερο από το δικό μας, αλλά για κάποιους λόγους δυσκολεύονται να φτιάξουν καλή Εθνική ομάδα. Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω και προς τον προπονητή και προς τους παράγοντες της ΚΟΠ, λίγα λόγια και σκληρή δουλειά, πάντα για το καλύτερο. Οι πρώτες θέσεις δεν είναι για μας!