Φόρμα αναζήτησης

Οι αλλαγές στην 11άδα και το σύστημα του Ντολ κόντρα στη Σεβίλλη

Η αποστολή μας στη Σεβίλλη με τον ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Bet on Alfa.

Τον ίδιο σχηματισμό, όπως και στον αγώνα του Σούπερ Καπ απέναντι στην ΑΕΛ, κρατάει ο Τόμας Ντολ για τον αγώνα απέναντι στη Σεβίλλη, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

O προπονητής του ΑΠΟΕΛ επέλεξε τους: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Μερκής, Ιωάννου, Γκέντσογλου, Σόουζα, Μάτιτς, Τάμαρι, Γιάκολις, Πάβλοβιτς.

Σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΛ εκτός είναι οι Βάτερμαν, Ζοαοζίνιο και Βιντιγκάλ και τη θέση τους πήραν οι Μπέλετς, Σόουζα και Γιάκολις. Αν συγκρίνουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας των ευρωπαϊκών ομίλων απέναντι στην Ντουντελάνζ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπέζιακ και ντε Βινσέντι και στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν στη θέση τους οι Τάμαρι και Σάβιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς και μπροστά του στο κέντρο της άμυνας θα έχει τους Μερκή και Σάβιτς, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Ιωάννου (αριστερά) και Μιχαΐλοβιτς (δεξιά).

Η τριάδα στο χώρο του κέντρου θα αποτελείται από τους Γκέντσογλου, Σόουζα και Μάτιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πάβλοβιτς και στα πλάγια οι Τάμαρι και Γιάκολις.