Φόρμα αναζήτησης

Ο ΠΑΣΠ ανακοίνωσε για 2η χρονιά τη διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει την έναρξη, για δεύτερη διαδοχική σαιζόν, του προγράμματος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για Ποδοσφαιριστές και Ποδοσφαιρίστριες.

Με την ευγενική χορηγία της STOIXIMAN, ο ΠΑ.Σ.Π. δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες να καταρτιστούν, αποκτώντας αναγνωρισμένο δίπλωμα Πρώτου Βοηθού εντελώς δωρεάν.

Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να υπάρχουν σε κάθε προπόνηση, ιδιαίτερα των ομάδων μικρών κατηγοριών, ποδοσφαιριστές/ιες με γνώσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν από τους εκπαιδευτές της G.B. Power Life Savers σε 4 πόλεις της Κύπρου και καλούνται τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο 22466508 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας):

Λευκωσία: 25 Νοεμβρίου
Λεμεσός: 2 Δεκεμβρίου
Πάφος: 9 Δεκεμβρίου
Λάρνακα/Αμμόχωστος: 16 Δεκεμβρίου

Υποστηρικτής του προγράμματος η STOIXIMAN, που αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική προσφορά της προς τους ίδιους τους πρωταγωνιστές των γηπέδων και τις ομάδες τους. Οι χορηγοί φιλοξενίας των σεμιναρίων είναι το KES College, το Frederick University και το UCLan Cyprus.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.