Φόρμα αναζήτησης

Ο Μπέζος έτοιμος να «πυροδοτήσει τη βόμβα» αγοράς των Νικς!

O Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, φέρεται διατεθειμένος να αγοράσει τους Νικς σε μια φημολογία που εφόσον υλοποιηθεί, θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ΝΒΑ!

Ο CEO της Amazon, ο οποίος με την περιουσία του μπορεί να αγοράσει 94.9 εκατομμύρια ουγγιές χρυσού ή 2.29 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ενδιαφέρεται για τους Νικς. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε ο Τσαρλς Όκλεϊ, ο οποίος είναι persona non grata στο Madison Square Garden κατόπιν της σχετικής εισήγησης του νυν ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν.

Ο βετεράνος άσος των Νεοϋρκέζων εξήγησε στον Μπιλ Σίμονς του «The Ringer» ότι ο Μπέζος θέλει να επενδύσει στη Νέα Υόρκη και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνει από το να αγοράσει τους Νικς. «Άκουσα ότι ο Τζεφ Μπέζος θέλει να αγοράσει τους Νικς» εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Όκλεϊ:

«Ήθελε να δραστηριοποιηθεί με την Amazon στο Long Island City όμως πήγε στη Virginia. Θέλει να επενδύσει στη Νέα Υόρκη…. Επομένως, γιατί να μην αγοράσει το Garden; Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν θα χρειαστεί άλλους επενδυτές. Μπορεί να το καταφέρει μόνος του»

Πηγή:gazzetta.gr