Φόρμα αναζήτησης

H πρώτη αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη στην επιστολή του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία εξέφρασε τα παράπονά της για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια.

Σε αυτήν οι Πειραιώτες ζήτησαν δραστικά μέτρα από την Κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας πως εάν δεν διορθωθεί η κατάσταση, δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού επιβεβαίωσε την επιστολή, ενώ κάλεσε τους ερυθρόλευκους σε συνάντηση, την ερχόμενη εβδομάδα, η ημέρα δεν έχει φιξαριστεί ακόμη.

Σε σχετική ενημέρωση από την γγΑ διευκρινίζεται ότι ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τους εκπρόσωπους των Πειραιωτών μετά την επιστροφή του από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα.

«Επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν.

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε”.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.