Φόρμα αναζήτησης

Νίκος Τζουρούδης: Ο πρώην γιατρός του ΑΠΟΕΛ έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα «παίξει» στη Γιουβέντους!

Μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες της καριέρας του Νίκου Τζουρούδη, επιτεύχθηκε φέτος καθώς προσλήφθηκε ως επικεφαλής γιατρός από την ομάδα της Γιουβέντους.

Το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε ολόκληρο το τιμ της, από προπονητές, έως αναλυτές, γιατρούς, γυμναστές. Σε αυτό το οργανόγραμμα, λοιπόν, ο Έλληνας ορθοπεδικός έχει περίοπτη θέση. Καθώς δεν είναι ένας από τους πολλούς, αλλά ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της πρώτης ομάδας της Γιουβέντους.

Ο γιατρός πριν από λίγους μήνες εργαζόταν στον ΑΠΟΕΛ ανέλαβε τους «μπιανκονέρι» για τα επόμενα τρία χρόνια και θα δουλέψει στο πλευρό του Μαουρίτσιο Σάρι και του γενικού επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Λούκα Στεφανίνι.

Ένας επιστήμονας με σπουδαία πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και ο μοναδικός με τόσο μεγάλη πορεία στον χώρο εκτός συνόρων, έχει θητεύσει ως γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες καθώς αναλαμβάνει την ιατρική μέριμνα και φροντίδα των μεγαλύτερων αστεριών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ένας εκ τον οποίων είναι και ο Κριστιάνο Ρόναλντο.