Φόρμα αναζήτησης

Νέο εμπόδιο στο θέμα παραμονής του Ρομπέρζ: Αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα!

Στα κρύα του λουτρού αφήνει, όπως όλα δείχνουν, τον Απόλλωνα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, με τους γαλάζιους να έχουν αποκτήσει τις τελευταίες ώρες ένα νέο εμπόδιο στις προσπάθειες να τον μεταπείσουν για να τιμήσει το συμβόλαιο που διατηρεί μαζί τους μέχρι το επόμενο καλοκαιρι.

Πλείστες, εξ άλλου, είναι οι ενδείξεις που συντείνουν σε αυτή τη διαφαινόμενη αποχώρηση καθώς ο Γάλλος αμυντικός ενημέρωσε ήδη τη διοίκηση ότι δεν θα παραστεί στην πρώτη προπόνηση, άλλά και γενικώς στην προετοιμασία της ομάδας.

Τις πληροφορίες αυτές, μάλιστα, αναπαράγουν και στην Ελλάδα, με το «sdna» να αναφέρει ότι την υπόθεση παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός που έχει στη λίστα του τον 32χρονο αμυντικό όπως και τον Φάνο Κατελάρη της Ομόνοιας.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο 32χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Λεμεσού Βαλεντίν Ρομπέρζ, που αναδείχθηκε την περασμένη σεζόν κορυφαίος στόπερ του κυπριακού πρωταθλήματος, συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση των μετόπισθεν της ομάδας.

Εκτός του 23χρονου αμυντικού μέσου της Ομόνοιας Φάνου Κατελάρη, οι «πράσινοι» έχουν στο στόχαστρό τους και τον Ρομπέρζ από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά στην παρούσα φάση είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να περιμένουν το ξεκαθάρισμα του τοπίου σε αμφότερες τις περιπτώσεις για να προβούν σε περαιτέρω κινήσεις.

Η παρούσα εβδομάδα αναμένεται να επιφέρει οριστικές εξελίξεις στις περιπτώσεις των Κατελάρη-Ρομπέρζ, την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Ρομπέρζ εμφανίζεται ανένδοτος στις επαφές του με τη διοίκηση του Απόλλωνα και επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την κυπριακή ομάδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ρομπέρζ (που βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Ομόνοιας) δεν πρόκειται να παραστεί την «πρώτη» προπόνηση της ομάδας του την Τρίτη στο Κολόσσι, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της διοίκησης του Απόλλωνα, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2022, για να λυθεί το θέμα του.

Ο υψηλόσωμος (1.89) Γάλλος στόπερ μάλιστα, ενημέρωσε τους ιθύνοντες των Κυπρίων ότι δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» γενικώς στην προετοιμασία του Απόλλωνα (αναχωρεί την Παρασκευή για την Αυστρία), επικαλούμενος επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της συζύγου του (σε περίπου 20 ημέρες προβλέπεται να γεννήσει δίδυμα) και έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει επίσημο έγγραφο από τον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών της Γαλλίας.

Η ομάδα της Κύπρου έχει ξεκινήσει ήδη την εξεύρεση του αντικαταστάτη του, ενώ ο Παναθηναϊκός καραδοκεί για την απόκτησή του, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Κατελάρη».