Φόρμα αναζήτησης

Νέα τροπή στο θέμα Σάλα: Άκυρο το συμβόλαιο του με την Κάρντιφ, λείπει μία υπογραφή

Η Κάρντιφ εδώ και μέρες προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να μην καταβάλει τα 17 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα στη Ναντ και τελικά φαίνεται πως βρήκε το μαγικό… παραθυράκι.

Οι δυο πλευρές αναμένεται να λύσουν τη διαφορά στα δικαστήρια σχετικά με την υπόθεση του Αργεντινού και όπως φαίνεται ο ουαλικός σύλλογος έχει ένα γερό χαρτί στα χέρια του ώστε να κερδίσει τη μάχη.

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, το συμβόλαιο του Σάλα με τους «bluebirds» θεωρείται άκυρο, καθώς λείπει μια τελευταία υπογραφή από πλευράς του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια αναμενόταν να διευθετηθεί με την άφιξη του Αργεντινού στα γραφεία του συλλόγου, γεγονός που δεν συνέβη ποτέ. Χωρίς αυτή την υπογραφή, το συμβόλαιο ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρο, πράγμα που θα δικαιώσει απόλυτα την Κάρντιφ.

Πάντως, η διοργανώτρια αρχή της Premier League που έχει στην κατοχή της τα σχετικά έγγραφα δεν έχει σχολιάσει τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ και πλέον τα πάντα παραμένουν ανοικτά.

Αυτό, αλλάζει το σκηνικό αναφορικά με την καταβολή του ποσού προς τη Ναντ, με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή να χάνει πιθανώς και τις 600.000 ευρώ που θα λάμβανε από το deal.