Φόρμα αναζήτησης

Νέα προβλήματα για τον Τάιγκερ Γουντς: Καταγγελία κατά του σταρ του γκολφ για το θάνατο υπαλλήλου του!

Πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά comeback στην ιστορία του αθλητισμού, έχοντας αφήσει πίσω τα σκάνδαλα του παρελθόντος και τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Ο Τάιγκερ Γουντς, όμως, έγινε πάλι θέμα για λάθος λόγο, αφού υπήρξε καταγγελία εις βάρος του, αλλά και της συντρόφου του, Ερικα Χέρμαν, για το θάνατο ενός υπαλλήλου σε εστιατόριό του.

Ο Νίκολας Ιμεσμπέργκερ, σερβιτόρος 24 ετών στο εστιατόριο «The Woods» στο Τζούπιτερ της Φλόριντα, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 10 Δεκεμβρίου του 2018, επιστρέφοντας από βάρδια και έχοντας πιει (πολύ) αλκοόλ στο εστιατόριο.

Η οικογένεια του Ιμεσμπέργκερ, στο αίμα του οποίου το ποσοστό αλκοόλ ήταν 256, το τριπλάσιο δηλαδή απ’ ότι επιτρέπεται στη Φλόριντα, κατήγγειλε τον Γουντς ως ιδιοκτήτη και την Χέρμαν, ως υπεύθυνη στο εστιατόριο.

Οι λόγοι; Επειδή επέτρεψαν στον Ιμεσμπέργκερ να καταναλώσει αλκοόλ στην διάρκεια της βάρδιάς του, παρ’ ότι ήταν γνωστά τα προβλήματά του με το ποτό.

«Ο Τάιγκερ Γουντς γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει, ότι ο Νίκολας Ιμεσμπέργκερ ήταν εθισμένος στην κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών και ήταν πολύ συχνά μεθυσμένος», αναφέρει η καταγγελία.

Πηγή: ethnos.gr