Φόρμα αναζήτησης

Συγκίνηση για Ουέιντ στο Μαϊάμι (videos)

Μεγάλη συγκίνηση στο Μαϊάμι με τους Χιτ να έχουν ετοιμάσει ένα φοβερό βίντεο για τον Ντουέιν Ουέιντ που σήμερα σταματάει την καριέρα του.

Ο παίκτης βουρκωμένος μίλησε στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί.

Η μέρα που κανείς φίλος των Χιτ δεν ήθελε να φτάσει, δυστυχώς έφτασε και ο Ντουέιν Ουέιντ, ο θρύλος της ομάδας σταματάει το μπάσκετ.

Ο μεγάλος αυτός παίκτης έδωσε το τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στους Σίξερς και η ομάδα του, του ετοίμασε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο που θα κάνει και τους πιο σκληρούς να λυγίσουν…

Η συγκίνηση έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Ουέιντ πήγε στο κέντρο του γηπέδου όπου τον περίμενε ο υιός του, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μιλάει, με τον κόσμο να μην σταματά να τον χειροκροτεί.

Αρχικά ο εμβληματικό ηγέτης των Χιτ ανέφερε εμφανώς βουρκωμένος: «Όχι, δεν θα με κάνετε να κλάψω. Σας αγαπώ (μιλώντας για κάθε συμπαίκτη του ξεχωριστά). Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές την φετινή σεζόν, η οποία καταλαβαίνω πως αφορούσε εμένα. Εκτιμώ όσα έκαναν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου, τους ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ για την ευγνωμοσύνη, την αγάπη σας. Είστε πάντα τα αδέλφια μου και, χάρη σε εσάς, απόλαυσα αυτή τη σεζόν».

Στα του αγώνα, απλά δεν υπήρχε αγώνας. Ήταν όλη την ώρα του μια ευκαιρία για να αποθεωθεί ο τεράστιος Ουέιντ με τον κόσμο να μην σταματά να του δείχνει το πόσο τον λατρεύει. Ο ίδιος φυσικά το απολάμβανε αν και η συγκίνηση ήταν εμφανέστατη και στο τέλος ανέβηκε στην γραμματεία για να μιλήσει και όλο το γήπεδο όρθιο φώναζε το όνομά του. Πριν από αυτό βέβαια πρόλαβε και έβαλε 30 πόντους όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του η οποία επικράτησε με 122-99.

Πηγή: gazzetta.gr