Φόρμα αναζήτησης

Αντετοκούνμπο: «Είναι ένας τύπος που τον λένε Νίκο Παππά, με κέρδισε 33-0!» (video)

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε μια ιστορία με τον Νίκο Παππά, τονίζοντας πως το περιστατικό εκείνο τον έκανε να πεισμώσει και να αναπτύξει… νοοτροπία τέρατος!

Πήραν το «θρίλερ» με φοβερό Αντετοκούνμπο οι Μπακς (videos)

Όπως ανέφερε ο «Greek Freak», όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών, ο άσος του Παναθηναϊκού τον προκάλεσε να παίξουν «ένας εναντίον ενός» και του είπε πως δεν θα σκοράρει, κάτι που συνέβη, καθώς ο Παππάς νίκησε με 33-0.

Αναλυτικά όσα δηλώνει ο Γιάννης:

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19…

Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα «όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω…» και τελικά με κέρδισε 33-0!

Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την εθνική φροντίζει να μου το θυμίζει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια και όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…»