Φόρμα αναζήτησης

Να βγει πιο δυνατή

Eίναι γεγονός πως στο τελευταίο 15νθήμερο πάνε σχεδόν όλα στραβά και ανάποδα στην Ομόνοια. Πρώτα ήταν η ήττα από την Πάφο, ακολούθως ο τραυματισμός του Μίκου που τον έστειλε χειρουργείο και αποκορύφωμα ήταν το διπλό σοκ με τους Ουζόχο και Παναγή οι οποίοι θα χάσουν το υπόλοιπο της χρονιάς.

Μέσα σε όλα αυτά, ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ καλείται να κρατήσει ανεπηρέαστη την ομάδα για να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένας αγώνας που προσφέρει πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα δεν έχει το πιο εύκολο έργο, αλλά επιβάλλεται να το προσπαθήσει. Απαιτείται και η συμβολή των παικτών οι οποίοι επιβάλλεται να πεισμώσουν από τις κακουχίες και να στείλουν το μήνυμα ότι και στα δύσκολα μπορούν. Να υπερπηδήσουν τα… εμπόδια που βρίσκουν στον δρόμο τους.

O Eρίκ Μποτεάκ, που απουσίαζε για κάποιο διάστημα, είναι πλέον καλά και διεκδικεί και φανέλα βασικού, ενώ ο Μικαέλ Ορτέγα είναι καλά μετά το απρόοπτο στο φιλικό απέναντι στην Ξυλοτύμπου. Η σημαντική προπόνηση είναι κρίσιμη για τον Βίτορ Γκόμες, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός με αντίπαλο την Πάφο.