Φόρμα αναζήτησης

Μπάσκετ: Συνήθεια που έγινε λατρεία για τα κορίτσια του Κεραυνού!

Στα χέρια των κοριτσιών του Κεραυνού κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στη γυναικεία καλαθόσφαιρα.

Οι ερυθροκίτρινες επικράτησαν στον κυριακάτικο αγώνα του Super Cup με 69-65 της ΑΕΛ στο Λευκόθεο και πανηγύρισαν το τρόπαιο, φτάνοντας παράλληλα στον τέταρτο διαδοχικό τίτλο τους στο θεσμό, μιας και είναι οι πολυνίκεις με δώδεκα συνολικά κατακτήσεις.

Ως προς την εξέλιξη του αγώνα, η ομάδα της Λεμεσού ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα πρώτα στάδια της τέταρτης περιόδου, με τον Κεραυνό να ανεβάζει στροφές στη συνέχεια, παίρνονατς τελικά τη νίκη με ανατροπή.

Από τις νικήτριες, η Νίκι Έιβερι σταμάτησε στους είκοσι επτά πόντους, ενώ η Άντρια Πιτσιλλίδου είχε δεκαεπτά, μαζεύοντας και πέντε ριμπάουντ.

Για την ΑΕΛ, που ηττήθηκε και πάλι από την Κεραυνό μετά το χαμένο Super Cup το 2016, η Σταυρούλλα Κόνιαλη πέτυχε είκοσι πέντε πόντους, με τη Σοφία Στυλιανίδη να προσθέτει δεκατρείς.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 37-30, 50-50, 65-69

ΑΕΛ (Γιώργος Παλάλας): Παπαδούρη 5 (1), Στυλιανίδη 13 (4), Δ. Παπαλλά 9, Κόνιαλη 25 (3), Ντιν 10 (1), Κυριάκου 2, Μαυρουδή, Αντωνίου 1

Κεραυνός (Χρίστος Στυλιανίδης): Θεολόγου 13 (1), Ρουσσάκη 5, Κωνσταντίνου, Πιτσιλλίδου 17 (1), Έιβερι 27 (5), Νικολάου 3 (1), Νικόλα 2, Αθανασίου, Μερκούρη 2, Χριστοδούλου