Φόρμα αναζήτησης

Μπάσκετ: Στην τελική ευθεία με φόντο τη μάχη της πρωτιάς (πρόγραμμα αγωνιστικής)

Τρεις αγώνες θα πραγματοποιηθούν σήμερα και ένας ακόμα αύριο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

Η αγωνιστική αυτή θα είναι η προτελευταία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού έχει εισέλθει για τα καλά στην τελική ευθεία.

Σε live streaming από το κανάλι της ΚΟΚ θα μεταδοθεί ο σημερινός αγώνας του Κεραυνού με τον Απόλλωνα και από τη Cytavision αυτός της Ομόνοιας με την ΕΝΠ, ο μοναδικός που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21/3).

Στον Στρόβολο, ο Κεραυνός, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και στο πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Ο Κεραυνός ψάχνει το δύο στα δύο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ώστε σε περίπτωση απώλειας από την Πετρολίνα ΑΕΚ, να τερματίσει αυτός στην κορυφή.

Ο Απόλλωνας, που είναι στην τέταρτη θέση, με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στην τετράδα, που αποτελεί και τον κύριο στόχο του.

Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την ΕΘΑ (19:00). Οι γαλαζοκίτρινοι είναι στην τρίτη θέση και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Η ΕΘΑ είναι στην πέμπτη θέση και θα προσπαθήσει να φύγει με το ροζ φύλλο, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στο τρίτο σημερινό παιχνίδι, η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΕΚΑ ΑΕΛ (19:00). Οι Λαρνακείς μετά την απώλεια του κυπέλλου θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς ο στόχος τους είναι η παραμονή στην κορυφή.

Από την άλλη η ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση, πάει στη Λάρνακα με στόχο να παλέψει το παιχνίδι για ό,τι καλύτερο.