Φόρμα αναζήτησης

Μπάσκετ: Δεν συζητήθηκε η ένταξη των «αιωνίων» στην Αδριατική, πήρε παράταση το αίτημα

Άδοξο τέλος είχε η γενική συνέλευση των δώδεκα ομάδων της Αδριατικής Λίγκας, αφού πλακώθηκαν για τα δικά τους και δεν πρόλαβαν να ασχοληθούν με τις νέες υποψηφιότητες και κυρίως τις ελληνικές.

Με το νέο της ημέρας να είναι η επίσημη δήλωση ότι και ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει αίτημα συμμετοχής, εκτός από το γνωστό και πολυσυζητημένο του Ολυμπιακού, αλλά και όχι υπάρχουν κι άλλοι στην ουρά, από την πρώην Γιουγκοσλαβία, άρχισε η συνεδρίαση που αναμενόταν με ενδιαφέρον ως προς τις εισηγήσεις.

Τελικά τα σοβαρά επεισόδια των τελικών μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπουντούτσνοστ έφεραν εντάσεις, την αποχώρηση των οργισμένων εκπροσώπων των Μυροβούνιων και με τις ώρες να έχουν περάσει, το θέμα των Ελλήνων πέρασε στις καλένδες.

Οπως ειπώθηκε, σύντομα θα κληθούν και εκπρόσωποί τους ενώπιον όλων για να απαντήσουν σε ερωτήματα που προέκυψαν από την μελέτη των φακέλων τους.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι στο περιθώριο των συζητήσεων της σημερινής συνεδρίασης ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ, εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει περιθώριο επέκτασης της διοργάνωσης.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι σε περίπτωση που αποφασιστεί ο αριθμός των ομάδων να μείνει ως έχει (12), τότε οι «αιώνιοι» δεν έχουν θέση στην ABA League.