Φόρμα αναζήτησης

Μπαρτσελόνα: Η συγκινητική αφιέρωση του Σουάρες στην κόρη του Λουίς Ενρίκε (pics)

Η χθεσινή βραδιά στη Βαρκελώνη είναι δύσκολο να ξεχαστεί. Η ευρεία νίκη (5-2) επί της Βαλένθια, η παράσταση του Ανσού Φατί, αλλά και στιγμές έντονης συγκίνησης, με σημείο αναφοράς την κόρη του Λουίς Ενρίκε, Χάνα, που πρόσφατα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία εννέα ετών.

Ο Λουίς Σουάρες, όπως λένε οι Ισπανοί, ήταν από εκείνους που επηρεάστηκαν πολύ από την δυσάρεστη εξέλιξη. Η «Mundo Deportivo», ανέφερε ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα γνώριζε πολύ καλά την Χάνα, η οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την κόρη του Ντέλφι.

Έτσι όταν σημείωσε το τέταρτο τέταρτο της Μπαρτσελόνα, εγκατέλειψε το συνηθισμένο του πανηγυρισμό και δημιούργησε ένα «Χ» με τα δάχτυλά του, τα αρχικά του ονόματος Χάνα. Τότε σήκωσε τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό.

Πριν τη σέντρα του χθεσινού παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά το 20΄΄59 (21 το νούμερο της φανέλας του Λουίς Ενρίκε), όλοι στο «Καμπ Νου» έστειλαν τραγουδώντας το δικό τους μήνυμα αγάπης στην οικογένεια του Λουίς Ενρίκε.