Φόρμα αναζήτησης

Μεγάλε Παγδατή!

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 30/6)

Ο Μάρκος Παγδατής, στα 33 προς 34 του χρόνια ανακοίνωσε την απόφασή του να τερματίσει την καριέρα του ως τενίστας, αγωνιζόμενος για τελευταία φορά στο χορτάρι του Γουίμπλεντον.

Πώς περνούν τα χρόνια; Θυμούμαστε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του αθλητικού, έναν από τους πρώτους μας τίτλους στην εφημερίδα: «Μεγάλε Μάρκο Παγδατή», όταν ο μικρός τότε τενίστας από την Κύπρο έκανε παγκόσμια μπαμ με τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά του στους αγώνες.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Μάρκου στους αγώνες του, ήταν το χαμόγελο, φαινόμενο σπάνιο για επαγγελματία τενίστα. Είτε κέρδιζε μεγάλους αγώνες, είτε τους έχανε, ο Μάρκος χαμογελούσε! Έτσι κέρδισε το κοινό στα διάφορα μεγάλα τουρνουά.

Σε λίγο θα αποχαιρετήσουμε τον Μάρκο ως αθλητή αλλά θα χαιρόμαστε να τον παρακολουθούμε να προσφέρει στο άθλημα του τένις από κάποιο άλλο πόστο.

Οι εμπειρίες που κουβαλά του δίνουν το δικαίωμα να είναι εδώ και να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες.
Κατά τ’ άλλα, όπως τον τιμούσαμε τόσα χρόνια τον τιμούμε και τώρα. Ο Μάρκος, ήταν και θα είναι το σύμβολο της Κύπρου στο τένις, στον αθλητισμό. Κανείς δεν μπορεί και δεν γίνεται να ξεχάσει, «Μεγάλε Μάρκο Παγδατή»!