Φόρμα αναζήτησης

Με τη λεπτομέρεια …«για τα αδέλφια όλα» οι νέες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ – Όλα όσα λέχθηκαν (vid)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των εμφανίσεων του ΑΠΟΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα «Parismatch Aρχάγγελος», όπου γνωστοποιήθηκαν όλα όσα αφορούν τη νέα είδη ένδυσης των γαλαζοκιτρίνων.

Η προσφώνηση του διοικητικού ηγέτη του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη:

«Σας καλωσορίζω στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σε συνεργασία με την Macron. Μας φιλοξένησε στο εργοστάσιό της η εταιρεία και αξίζει αναφοράς πραγματικά γιατί είναι μια εντελώς νέα μονάδα. H συνεργασία θα είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές. Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Κύπρο. Ελπίζουμε οι νέες εμφανίσεις να ταξιδέψουν σε πολλά γήπεδα. Στη συμφωνία έχουν μπει και μπόνους απόδοσης, κάτι που δείχνει πόσο πολύ πιστεύει η εταιρεία στο ΑΠΟΕΛ»

Η τοποθέτηση του εκπρόσωπου της εταιρείας Macron Francesco Martinelli : 

«Είναι η τέλεια συνεργασία. Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία και ανυπομονούμε για το μέλλον. Είμαστε περήφανοι που θα ντύνουμε το ΑΠΟΕΛ. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Είμαστε δύο οργανισμοί που θέλουμε να κερδίζουμε και πιστεύω ταιριάζουμε. Υπήρχε χημεία όταν βρεθήκαμε στην Μπολόνια. Σχεδιάσαμε τις στολές ειδικά για το ΑΠΟΕΛ. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο. Είναι σημαντικό για εμάς που δημιουργήσαμε κάτι ξεχωριστό για το ΑΠΟΕΛ».

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

– Πόσα χρόνια είναι η συνεργασία; «Τρία χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι κάθε χρόνο θα σχεδιάζονται οι νέες εμφανίσεις αποκλειστικά για το ΑΠΟΕΛ. Για μένα προσωπικά είναι από τις καλύτερες που είδα οι φετινές και ασχολούμαι με το ΑΠΟΕΛ από 4-5 χρονών!»

-Για το θέμα Μοράις: «Με όλο το σεβασμό προς το Νούνο… Ο Νούνο Μοράις είναι μια εξαίρεση στο ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του. Από την στιγμή που στο αγωνιστικό πλάνο ίσως δεν θα βρίσκεται σε βαθμό πρώτης γραμμής, παρόλο που του κάναμε μια αρκετά καλή πρόταση, ο ίδιος επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Απ’ εκεί και πέρα στο μεσοδιάστημα εξελιχθήκαν αρκετά, με άλλες μεταγραφές. Σεβόμενοι τον άνθρωπο και όσα πρόσφερε στο ΑΠΟΕΛ, εμείς σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε – αν και εφόσον ο ίδιος είναι πρόθυμος που αρχικά τοποθετήθηκε ότι είναι – σε άλλο πόστο. Θα έρθει μάλλον απόψε στην Κύπρο να δούμε από κοινού πως θα τον αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στο ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά δεν νομίζω να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ».

-Για τον Άλεφ: «Όσο αφορά τον Άλεφ ναι, είμαστε σε έντονες διεργασίες. Αναμένεται να φτάσει σήμερα στο Πόρτο για να ολοκληρώσει κάτι εκκρεμότητες με την Μπράγκα. Μέχρι την Τετάρτη ίσως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

-Για Καζού-Νατέλ: «Όσον αφορά Καζού και Νατέλ, θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος της μέρας γιατί υπάρχει και διαφορά ώρας με τη Βραζιλία, θα λήξουν θετικά και εκείνα τα δυο μεταγραφικά ζητήματα. Με μόνιμες μεταγραφές όχι δανεισμούς και οτιδήποτε».

– Για Αρτυματά: «Για τον Αρτυματά αναμένουμε. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε και την οικονομική πτυχή. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Έχουν γίνει δυο προτάσεις από δυο ομάδες. Μέχρι στιγμής είναι καλύτερη εκείνη της ΑΕΚ την οποία ο ίδιος ο παίκτης δυστυχώς δεν επιθυμεί να πάει στην ΑΕΚ. Λέω δυστυχώς γιατί θα επωφεληθεί και το ΑΠΟΕΛ ένα καλύτερο ποσό από εκείνο που πρόσφερε η Ανόρθωση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με την Ανόρθωση, τους είπα ότι αν ικανοποιήσουν το ΑΠΟΕΛ σε κάποια δεδομένα οικονομικά που να είναι κοντά στην πρόταση της ΑΕΚ ίσως υπάρχουν εξελίξεις. Αλλιώς ο παίκτης θα αποχωρήσει για την Αυστρία».

H ANAKOINΩΣΗ 
Η Macron, η κορυφαία εταιρεία ένδυσης ομάδων διεθνώς και ο ΑΠΟΕΛ, η κυπριακή ομάδα που μόλις κατέκτησε το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία της καταρρίπτοντας και το ρεκόρ συνεχόμενων κατακτήσεων όλων των εποχών , παρουσίασαν σήμερα τις επίσημες εμφανίσεις που θα φορέσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» την επόμενη χρονιά εγκαινιάζοντας και επίσημα τη μεταξύ τους συνεργασία.
Η Εντός έδρας (1η εμφάνιση), με στενό κολάρο είναι σχεδιασμένη με πλατιές κάθετες ρίγες σε κίτρινο και μπλε χρώμα, τυπωμένη με την μέθοδο sublimation. Στο πίσω εσωτερικό μέρος του λαιμού είναι τυπωμένη η φράση “ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΩΝ”. Στο στήθος δεξιά, βρίσκεται ο Hero (Ήρωας) το νέο λογότυπο του ιταλικού brand της Macron ενώ αριστερά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ.
Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με ειδική ραφή βρίσκεται η φράση “APOEL FC”. Το κόψιμο είναι αθλητικό (Slim Fit) ενώ η τεχνολογία micromesh επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει. Το σορτσάκι είναι κίτρινο με μπλε ρίγες στο πλάι ενώ και οι κάλτσες είναι κίτρινες με μπλε λεπτομέρειες και την επιγραφή “APOEL FC”.
Όσο αφορά την Εκτός έδρας (2η εμφάνιση) επιλέχθηκε το μαύρο. Στο μπροστά μέρος της εμφάνισης υπάρχουν τρεις ενότητες γκρι με διαφορετικές αποχρώσεις που αγκαλιάζουν συμμετρικά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ. Δεξιά κάτω βρίσκεται σε ανάγλυφη μορφή η σημαία που χρησιμοποιείτε στο γήπεδο από τους οπαδούς της ομάδας και αναφέρει την χρονιά ίδρυσης του συλλόγου, το 1926.
Ο λαιμός είναι στυλ «coreana» με μπλε και κίτρινο χρώμα. Στο στήθος δεξιά, ο Hero (Ήρωας) Macron, το νέο λογότυπο του ιταλικού brand ενώ αριστερά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ. Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με ειδική ραφή βρίσκεται η φράση “APOEL FC”. Το σορτσάκι είναι μαύρο με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες στο πλάι ενώ και οι κάλτσες είναι επίσης μαύρες με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες και την επιγραφή “APOEL FC”.
Μια ακόμη λεπτομέρεια που για πρώτη φορά εμφανίζεται σε αγωνιστική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ είναι ότι στο εσωτερικό υπάρχει με σιλικόνη η επιγραφή «Για τα αδέλφια όλα που κοιτάνε τώρα από τον ουρανό». Ένας στίχος που συνδέει στον απόλυτο βαθμό, τον ΑΠΟΕΛ με τους οπαδούς του.
Χαρακτηριστικό των νέων εμφανίσεων του ΑΠΟΕΛ, όπως και του προπονητικού υλικού ένδυσης των Πρωταθλητών Κύπρου, είναι το νέο σήμα κατατεθέν της Ιταλικής εταιρείας: ο Hero (ο Ήρωας) Macron. Το νέο λογότυπο αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη μορφή ενώ είναι εμπνευσμένο από την κορυφή του βέλους, που κατ’ ορισμό αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την ταχύτητα. Ο Macron Hero, συμβολίζειμε επιτυχία τη χαρά στο τέλος της αναμέτρησης. Την πραγματοποίηση ενός στόχου. Κούραση, Πάθος και αποτελεσματικότητα! Αυτή είναι η φιλοσοφία της Macron : “Work hard. Play harder”.