Φόρμα αναζήτησης

Με Bakken Bears στον 1ο προκριματικό ο Κεραυνός

Ο Κεραυνός θα συμμετέχει στην α’ προκριματική φάση του Basketball Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, μία θέση που εξασφάλισε από την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ο Κεραυνός θα τεθεί αντιμέτωπος με την περσινή πρωταθλήτρια Δανίας Bakken Bears. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον β’ προκριματικό γύρο την Λιετκάμπελις από τη Λιθουανία.

Η ομάδα του Στροβόλου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 17 Σεπτεμβρίου για τον α’ προκριματικό γύρο, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 20 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης για την κυπριακή ομάδα, οι αγώνες για τον β’ προκριματικό γύρο θα διεξαχθούν στις 26 και 29 Σεπτεμβρίου. Εάν ο Κεραυνός καταφέρει να προκριθεί στην κανονική διάρκεια του Basketball Champions League, οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 8 ή 9 Οκτωβρίου 2019 μέχρι τις 4 ή 5 Φεβρουαρίου 2020.

Στην περίπτωση όπου ο Κεραυνός αποκλειστεί από τα προκριματικά του Basketball Champions League, τότε θα εξασφαλίσει αυτόματα την συμμετοχή του στην κανονική διάρκεια του FIBA Europe Cup, όπου οι αγώνες για την α’ φάση θα ξεκινήσουν από τις 16 Οκτωβρίου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019.