Φόρμα αναζήτησης

Λάσο πριν το Game 3 με Παναθηναϊκό: «Δεν πιστεύω τις ιστορίες με Καλάθη, έλεγαν τα ίδια για Γκιστ»

Την καχυποψία του αναφορικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Νικ Καλάθης, ενόψει του αγώνα της Μεγάλης Τρίτης (23/4, 21:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Πάμπλο Λάσο, με δηλώσεις του στο περιθώριο της αναχώρησης της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό την Αθήνα.

«Δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες. Ο Γκιστ δεν θα έπαιζε στο πρώτο ματς κι όμως έπαιξε. Δεν με νοιάζει τι λένε. Έχω αρκετά να σκεφτώ για την ομάδα μου», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του προπονητή των Καστιγιάνων, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Περιμένω να δω τον καλύτερο Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, αν θέλουμε να νικήσουμε. Ο Σέρχι ταξιδεύει, αλλά δεν θα παίξει αύριο. Δουλεύει για να επιστρέψει κι είμαστε αισιόδοξοι με την βελτίωσή του, αλλά την Τρίτη δεν θα παίξει. Ο Ρούντι δεν προπονήθηκε την Κυριακή, επειδή η μέση του έχει επιβαρυνθεί, προπονήθηκε σήμερα και θα ταξιδέψει για Αθήνα».

Τέλος, ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, αλλά και τη δύναμη του ΟΑΚΑ.

«Έχουμε υπομονή κι είμαστε έτοιμοι για να διαβάζουμε το παιχνίδι κάθε στιγμή. Στο τρίτο παιχνίδι όλα αλλάζουν, η έδρα, οι Έλληνες οπαδοί, όλα.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επιθετική ομάδα, ειδικά στην έδρα του, Ανεξάρτητα από όλα, το τρίτο ματς αλλάζει το σενάριο και μας αναγκάζει να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Στα πρώτα δύο ματς κάναμε αρκετά λάθη σε άμυνα κι επίθεση.

Όλες οι ομάδες έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες έδρες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία επηρεάζουν τις ομάδες και δίνουν φτερά στους παίκτες. Στο τέλος, όμως, παίζουν πέντε εναντίον πέντε».