Φόρμα αναζήτησης

Παραδοχή από Πουρσαϊτίδη: «Η ποιότητα της ΑΕΚ έκανε τη διαφορά»

Την ποιοτική ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Νέας Σαλαμίνας από τη συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου. 

Παρά τις βλέψεις που υπάρχουν για έξοδο στην Ευρώπη μέσω της δεύτερης τη τάξεις διοργάνωσης, ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην λάβει σοβαρά υπόψη και την απαιτητική συνέχεια στο πρωτάθλημα, εστιάζοντας πολλές φορές στον παράγοντα κούραση που ταλαιπωρεί την ομάδα του. 

Aναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των ερυθρόλευκων: 

«Ήρθαμε με απαιτήσεις, φρεσκάραμε την ομάδα. Καταφέραμε πιστεύω να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά η ποιότητα του Τρισκόφσκι και άλλων παιχτών της ΑΕΚ έκαναν τη διαφορά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ, πέρασε δίκαια και με καθαρό σκορ στο δεύτερο ματς. Εμείς πλέον στρεφόμαστε στο θεσμό του πρωταθλήματος. Έχουμε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και αυτό που μας προβληματίζει είναι η κούραση κάποιων παιδιών.

Επίσης κάποια μυϊκά προβλήματα σε κάποια παιδιά που είναι επιβαρυμένα, ελπίζω να τα ξεπεράσουμε και να πάμε υγιέστατοι στα επόμενα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για την είσοδό μας στην πρώτη εξάδα».