Φόρμα αναζήτησης

«Κόκκινη στον Σακέτι και πέναλτι στον Χουράδο»

Αρκετός λόγος γίνεται για τα δύο γκολ με τα οποία η ΑΕΛ νίκησε χθες (3/4) 2-1 τον Απόλλωνα ως τυπικά φιλοξενούμενη στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Τα γκολ που σκόραρε ο Ρούμπεν Χουράδο δεν έπρεπε να μετρήσουν, καθώς στο πρώτο ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ στο δεύτερο, που ήταν από πέναλτι, η παράβαση είχε γίνει εκτός περιοχής.

Από τον Απόλλωνα δήλωσαν πως θα καταγγείλουν τη διαιτησία, την ώρα που στην ΑΕΛ τονίζουν πως δεν έχουν κάτι να σχολιάσουν και πρόκειται για δουλειά άλλων.

Πάντως, με δηλώσεις της στον Super Sport FM 104.0 η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Αριάδνη Γενεθλίου, ανέφερε πως θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στον Χουράδο, αλλά και κόκκινη κάρτα στον Σακέτι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι. Είναι δουλειά άλλων. Αν μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία κινδυνεύουμε να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο. Λάθη πάντα θα γίνονται. Πάντα θα υπάρχουν οι οριακές φάσεις. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στον Χουράδο, θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη στον Σακέτι για το πάτημα στον Αβραάμ. Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο».