Φόρμα αναζήτησης

Έστειλε λάθος μηνύματα ο ΑΠΟΕΛ

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 24/5)

Δεν μπορώ να δεχθώ τα όσα ο φίλαθλος κόσμος υποστηρίζει, ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το κύπελλο και το άφησε να καταλήξει στην ΑΕΛ.

Το γεγονός ένα είναι, ο ΑΠΟΕΛ, ανεξήγητα, πραγματοποίησε μέσα στη δική του έδρα μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του και φυσιολογικά έχασε με 2-0.

ΑΠΟΕΛ: Με το ζόρι το πήρε ο Μοράις…

Πιο πάνω χρησιμοποιήσαμε τη λέξη «ανεξήγητα», όμως σίγουρα, έστω κι έτσι πρέπει να το ψάξουμε λίγο και κάνοντάς το, καταλήξαμε στα λανθασμένα μηνύματα που έφταναν προς τα έξω λίγα 24ωρα πριν τον τελικό.

  • Το πρώτο μήνυμα που κακώς το διοχέτευσε και ο ίδιος ο Τραμετζάνι, ήταν ότι ο τελικός ίσως να ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.
  • Το δεύτερο μήνυμα που βγήκε υπό τύπο αστείου, από το στόμα του Τραμετζάνι και πάλι, ήταν ότι ο πρόεδρος ενδιαφέρεται περισσότερο για το Τσάμπιονς Λιγκ παρά για το κύπελλο!
  • Τρίτο λανθασμένο μήνυμα που δεν βγήκε από την εταιρεία αλλά αφέθηκε να αιωρείται, με ευθύνη και της εταιρείας, ήταν η αδιαφορία του κόσμου για τον τελικό. Τελικά κάθε άλλο παρά αδιαφορία υπήρχε από τον κόσμο. Έτσι κι έβαζε λίγο το χεράκι της η εταιρεία, η ανατολική και η νότια κερκίδα θα γέμιζαν ασφυκτικά από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε στον τελικό με τα χέρια πάνω και σίγουρα γι’ αυτό κάποιοι ευθύνονται…