Φόρμα αναζήτησης

Δεν θα είναι μόνη στη Λευκωσία η ΑΕΛ

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 16/5)

Η νομοθεσία για την κάρτα φιλάθλου επηρέασε αρκετά την ΑΕΛ όσον αφορά την προσέλευση των φίλων της ομάδας στα γήπεδα. Αυτό δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς παρακολουθώντας την εικόνα του Τσιρείου και όχι μόνο.

Ωστόσο, όσοι φίλοι της ομάδας αρνούνται φέτος να πάνε γήπεδο, ενόψει του τελικού κυπέλλου της 22ας Μαΐου… χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, μερίδα φιλάθλων που δεν πηγαίνει στο γήπεδο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι έτοιμη να δώσει τα στοιχεία της και να βγάλει κάρτα φιλάθλου ώστε να της επιτραπεί η είσοδος στο ΓΣΠ.

Κι αυτό λόγω της μεγάλης δίψας που νιώθουν οι φίλοι της ΑΕΛ για την κατάκτηση του τροπαίου, επιτυχία που εδώ και τριάντα χρόνια η αγαπημένη τους ομάδα δεν γεύτηκε.

Υπάρχει, όμως, και μια μερίδα του κόσμου, και ειδικά οι οργανωμένοι, που δεν πρόκειται να ξεφύγει από τη θέση της.

Παρότι θέλουν να βρεθούν κοντά στο ΓΣΠ και να σπρώξουν την ομάδα τους στην κατάκτηση του κυπέλλου, εντούτοις αυτό δεν θα γίνει αφού δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τα στοιχεία τους.

Εν κατακλείδι, μπορεί να μην υπάρξει μαζική έξοδος από τη Λεμεσό για τον τελικό, ωστόσο σίγουρα, με τον κόσμο που υπολογίζεται να πάρει η ΑΕΛ στη Λευκωσία οι ποδοσφαιριστές δεν θα νιώθουν μόνοι.

Οι ενδείξεις λένε ότι θα είναι περισσότεροι από αυτούς που πήγαιναν φέτος στα παιχνίδια της λεμεσιανής ομάδας.

Ξεκαθαρίζει το πλάνο

Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ για την τελευταία αγωνιστική. Μέσα από τις προπονήσεις του διημέρου, σήμερα και αύριο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι θα πράξει ο Ντούσαν Κέρκεζ για το αρχικό σχήμα.

Ο Βόσνιος προπονητής αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές σε αυτόν τον αγώνα για δύο λόγους. Πρώτον, για να είναι ξεκούραστοι ενόψει του μεγάλου ραντεβού της επόμενης Τετάρτης και δεύτερον, για να αποφύγει ανεπιθύμητους τραυματισμούς που θα δυσκολέψουν το έργο του.