Φόρμα αναζήτησης

Κόπιτς: «Να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και θα πούμε για τους στόχους μας»

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη νικηφόρο ξεκίνημα της Πάφος FC στο φετινό μαραθώνιο είχε ο Ζέλικο Κόπιτς μετά το σπουδαίο διπλό που πανηγύρισε η ομάδα του στο «Αμμόχωστος».

Την ίδια ώρα, ο Κροάτης προπονητής κράτησε χαμηλούς τόνους σχετικά με τις βλέψεις που έχει η ομάδα του τη νέα χρονιά και συνέστησε υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος προετοιμασίας. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες. Είχαμε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών στη προετοιμασία. Ήταν αρκετά δύσκολη η δουλειά και είχαμε μικρό αριθμό φιλικών αγώνων. Όποιος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, θα κατανοήσει αυτά που λέω. Ήρθαν παίκτες τις τελευταίες μέρες, όπως ο Μπεσάρα, ο Βαλεριάνος. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έκαναν εντυπωσιακή δουλειά. Άκουσαν τις οδηγίες μου και ακολούθησαν το πλάνο. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη Νέα Σαλαμίνα. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο τέλος με την αντοχή. Ήταν προφανές αυτό. Εν τέλει αξίζαμε αυτή τη νίκη», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Για το ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του που αναφέρονται στο στόχο της Ευρώπης και κάποιοι για πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε: «Εμείς πάμε βήμα-βήμα. Να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και θα πούμε για τους στόχους μας. Υπάρχουν ακόμη κενά, περιμένουμε αμυντικούς. Ο στόχος είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».