Φόρμα αναζήτησης

Κέρκεζ: «Να μην έχει την κατάληξη όπως 10 χρόνια πριν»/ Τραμετζάνι: «Να συνεχίσουμε με τα τρόπαια»

Πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ η συνέντευξη Τύπου του τελικού κυπέλλου.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Ντούσαν Κέρκεζ και Πάολο Τραμετζάνι προχώρησαν σε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι δύο αρχηγοί Ντόσα Τζούνιορ και Νούνο Μοράις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ντούσαν Κέρκεζ: «Δέκα χρόνια μετά από τον τελικό μου ως ποδοσφαιριστής είμαι εδώ σαν προπονητής. Ελπίζω να μην έχει την ίδια κατάληξη. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πετύχαμε την έξοδο στην Ευρώπη, ελπίζω να πάρουμε το κύπελλο. Αξίζει ο Πάολο το βραβείο του προπονητή της χρονιάς και τον συγχαίρω γι΄αυτό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ευρώπη, μακάρι να μπουν στους ομίλους. Με όλον τον σεβασμό, την Τετάρτη θα είμαστε πολύ μεγάλος αντίπαλος. Προετοιμαστήκαμε καλά. Ελπίζω να είμαστε οι νικητές»

Πάολο Τραμεντζάνι: «Ευχαριστώ τον Ντούσαν. Το παιχνίδι είναι 50-50. Είναι σημαντικό παιχνίδι για να γράψουμε ιστορία. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι, το δείξαμε και στους αγώνες με τον Απόλλωνα. Ήταν δύσκολος ο δρόμος. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι.  Ο Ντούσαν είναι φανταστικός προπονητής όμως αύριο έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσουμε με τα τρόπαια»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ρωτήθηκε για τους χαμένους τελικούς: «Τα παιδιά πέραν του Ντόσα και εμένα δεν έπαιξαν σε κάποιο τελικό. Δεν συζητούμε για τους χαμένους τελικούς. Αύριο έχουμε μια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία».

Ντόσα Τζούνιορ: «Όπως ανέφερε και ο προπονητής. Είναι σημαντικό παιχνίδι θα παίξουμε και για την ομάδα, για τους φιλάθλους και για την ιστορία. Θα παίξουμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Λεμεσό και για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Νούνο Μοράις: «Θα είναι ένας τελικός που οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Δεν έχεις πάντα την ευκαιρία με μια νίκη σε ένα παιχνίδι να παίρνεις το τρόπαιο. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Ελπίζουμε να είναι μια καλή μέρα και ο κόσμος να δει καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι να το απολαύσουν και εμείς να κατακτήσουμε τον τίτλο».