Φόρμα αναζήτησης

Κεφάλαιο Ρόνι Λέβι: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στους πάγκους και πως θα εξυπηρετήσει την Ανόρθωση

Mε το τηλέφωνο στο χέρι, περιμένοντας τo κάλεσμα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ρόνι Λέβι.

Όπως προκύπτει, μάλιστα, από δημοσιεύματα από τον Τύπο του Ισραήλ, εντός των προσεχών ωρών θα διεξαχθεί η καθοριστική συνάντηση των παραγόντων της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με τον πρώην προπονητή της Ανόρθωσης προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος μιας προαναγγελθείσας νέας συνεργασίας (σ.σ θήτευσε δύο φορές στο παρελθόν τη σεζόν 2010-2011 και την περίοδο 2013-2014).

Εξέλιξη που αν φέρει τελικά συνεργασία των δύο πλευρών, θα εξυπηρετήσει πιθανότατα και τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου.

Και αυτό διότι σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει η υποψία πως ο έμπειρος τεχνικός θα είναι πιο διαλλακτικός στην αποζημίωση που αξιώνει έχοντας πλέον δουλειά και ένα πολύ αξιοσέβαστο συμβόλαιο (σ.σ λέγεται ότι θα πάρει συμβόλαιο 250 χιλιάδων ευρώ το χρόνο).

Θεωρείται δεδομένο, λοιπόν, ότι η διοίκηση της «Κυρίας» θα περιμένει την έκβαση των διαπραγματέυσεων πριν ρυθμίσει όλες τις οικονομικές οφειλές έναντι του πρώην προπονητή της (σ.σ αυτή τη στιγμή οφείλει 405 χιλιάδες ευρώ).