Φόρμα αναζήτησης

Κατηγορηματική διάψευση από ΑΠΟΕΛ: Τι αναφέρει για τις οφειλές στην ομάδα μπάσκετ και τις σχέσεις με την εταιρεία

Σε κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών που αφορούν τις οικονομικές οφειλές έναντι μελών της καλαθοσφαιρικής ομάδας, αλλά και τις σχέσεις με την ποδοσφαιρική εταιρεία, προχώρησε το σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Μέσω ανακοίνωσης, που εκδόθηκε τη Δευτέρα (22/4), η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων έσπευεσε να ξεκαθαρίσει ότι οι καλαθοσφαιριστές είναι πλήρως οικονομικά τακτοποιημένοι και πως το ετήσιο ποσό άδειας διαχείρισης προς το σωματείο έχει εξοφληθεί.

Παράλληλα, εκφράζει την απογοήτευση προς όσους λειτουργούς και ΜΜΕ χωρίς καν να διασταυρώσουν την υποτιθέμενη είδηση έτρεξαν να αναδημοσιεύσουν τις αναφορές.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου ΑΠΟΕΛ:

«Σε σχέση με δημοσιεύματα τα οποία φιλοξενούν τοποθετήσεις σε ΜΚΔ, λογαριασμού που φέρεται να ανήκει σε σύζυγο καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές μας είναι οικονομικά πλήρως τακτοποιημένοι μέχρι και τις 30/03 όπως προνοείται από τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.

Για τις υπόλοιπες μέρες (μέχρι 10/04) που διήρκεσαν οι υποχρεώσεις τους, οι καλαθοσφαιριστές θα εξοφληθούν με βάση την μεταξύ μας σύμβαση μέχρι και τις 10/05.

Όσο για τις αναφορές ότι η ποδοσφαιρική εταιρεία δεν είναι συνεπής προς το Σωματείο, ουδέν τούτου αναληθέστερο. Το ετήσιο ποσό άδειας διαχείρισης έχει εξοφληθεί πλήρως από πλευράς της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια στιγμή επιθυμούμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας προς όσους λειτουργούς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χωρίς καν να διασταυρώσουν την υποτιθέμενη «είδηση» έτρεξαν να αναδημοσιεύσουν τις αναφορές.

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες περιπτώσεων clickbait άρθρων και πραγματικά λυπούμαστε για το συγκεκριμένο επίπεδο δημοσιογραφίας».