Φόρμα αναζήτησης

Υπογράφεται την Τρίτη η συμφωνία ΚΟΚ – Δήμου Αγίου Δομετίου

Η Κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου αναμένεται να στεγάσει τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης της Κύπρου και θα χρησιμοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό [...]

Read More...

Την ερχόμενη Τρίτη 15 Μαΐου στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί Δημοσιογραφική Διάσκεψη στο Δημαρχείο Αγίου Δομετίου, κατά την οποία θα υπογραφεί η συμφωνία ανάμεσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο, που αφορά την παραχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης της Κλειστής Αίθουσας Αγίου Δομετίου.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες ήταν σε διαπραγματεύσεις τους τελευταίους μήνες.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναμένεται να επωφεληθεί αρκετά από την συγκεκριμένη συμφωνία, αφού η Κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου αναμένεται να στεγάσει τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης της Κύπρου.

Το στάδιο θα χρησιμοποιηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό στις προσπάθειες ανάπτυξης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στα καλαθοσφαιρικά δρώμενα της Λευκωσίας.

Παράλληλα, η χρήση της αίθουσας για τις ανάγκες του Εθνικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό στην βελτίωση και την ανάπτυξη του κύπριου καλαθοσφαιριστή και καλαθοσφαιρίστριας τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για ένα στόχο τον οποίο ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Λούης Δημητρίου, είχε θέσει από την έναρξη του προγράμματος του, ώστε να υπάρξει ένα «σπίτι» για τις Εθνικές Ομάδες, ο οποίος υλοποιείται και θα ωφελήσει σε σημαντικό βαθμό τις Εθνικές Ομάδες και την κυπριακή καλαθόσφαιρα γενικότερα.

Send this to a friend