Φόρμα αναζήτησης

Μάρκος Παγδατής για το Indian Wells: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»

Είναι γεγονός πως η αποχώρηση του Μάρκου Παγδατή από το Indian Wells έφερε μεγάλη απογοήτευση στους υποστηρικτές του, και όχι μόνο.

Ο πρωταθλητής μας έδειχνε ικανός στoυς πέντε αγώνες που έπαιξε να πάει πολύ μακριά. Η αδιαθεσία όμως που ένιωσε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Μίλος Ράονιτς, τον ανάγκασε να αποχωρήσει.

Ο Μάρκος Παγδατής εξήγησε στο «Γήπεδο» τι συνέβη: «Δεν ένιωθα καθόλου καλά, έκανα εμετό λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι ίωση.

Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση να αποχωρήσω και χθες (σ.σ. προχθές) ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Όμως σήμερα (σ.σ. χθες) ξύπνησα πιο θετικός. Είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα».

Όπως μας ανέφερε ο πρωταθλητής μας, χθες θα υποβαλλόταν σε αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν αν θα πάει στο Μαϊάμι την ερχόμενη βδομάδα.

Ο Μάρκος Παγδατής μίλησε, επίσης, στο «Γ» για την παρουσία του στην έρημο της Καλιφόρνια, εξήγησε γιατί πανηγύρισε έντονα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ντιέγκο Σβάρτζμαν, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον Πέτρο Χρυσοχό και άλλα πολλά, όπως πάντα ενδιαφέροντα.

Περισσότερα για τα όσα δήλωσε ο πρωταθλητής μας στη σαββατιάτικη (17/3) έκδοση του «ΓΗΠΕΔΟΥ»