Φόρμα αναζήτησης

Ίντερ και Μίλαν συμφώνησαν για γκρέμισμα του «Μεάτσα» – Έτοιμο το 23 το νέο γήπεδο

Οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει και για την ημερομηνία κατά την οποία το «Μεάτσα» θ’ αρχίσει να γκρεμίζεται, στο γενικότερο πρότζεκτ της ανέγερσης νέου γηπέδου για τις δύο ομάδες σε χώρο δίπλα από εκείνον που βρίσκεται τώρα το κοινό τους «σπίτι».

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», ανάμεσα στους «ροσονέρι» και τους «νερατζούρι», είναι προγραμματισμένο και συμφωνημένο το γκρέμισμα του ιστορικού γηπέδου στο οποίο αγωνίζονται μέχρι και αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος το οποίο οι δύο σύλλογοι θα παρουσιάσουν με κάθε λεπτομέρεια στον Δήμαρχο του Μιλάνου μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπάρχει και συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών γκρεμίσματος του «Μεάτσα», εφόσον φυσικά θα είναι έτοιμο – το αργότερο μέχρι την έναρξη της σεζόν 2023/2024 – το νέο γήπεδο.

Οι δύο ομάδες τα βρήκαν για τη νέα «συγκατοίκηση» σε έδρα που θα έχει χωρητικότητα 60.000 θέσεων και θα ανεγερθεί σε χώρο που υπάρχει δίπλα στο υπάρχον γήπεδο.

Ανάμεσα στους στόχους που έχουν θέσει οι Μίλαν και Ίντερ, είναι να κερδίσει το Μιλάνο και τους επόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2022.

Πηγή: gazzetta.gr