Φόρμα αναζήτησης

Η απάντηση της PrimeTel για την τηλεοπτική συνεργασία με την Ομόνοια

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η PrimeTel τις πληροφορίες που θέλουν την Ομόνοια να ψάχνει τρόπους να απεμπλακεί από τη συμφωνία τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η εν λόγω πλατφόρμα, που παρέχει τηλεοπτική «στέγη» στους πράσινους από το 2013, εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση επί του θέματος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα παραπλανητικό το περιεχόμενο συγκεκριμένων σημερινών δημοσιευμάτων που ουσιαστικά αποκαλύπτει τις προθέσεις της διοίκησης της Ομόνοιας να διακόψει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Κάτι τέτοιο, βεβαίως, θα οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, καθώς θεωρείται αυτονόητο πως, από τη στιγμή που υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια, η Primetel θα κινηθεί νομικά κατά της Ομόνοιας, παρότι οι πράσινοι προτίθενται να δώσουν κάποιο ποσό ως αποζημίωση.

Η επίσημη τοποθέτηση της PrimeTel αναφέρει τα εξής:

«Η PrimeTel επιθυμεί να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ότι το περιεχόμενο συγκεκριμένων σημερινών δημοσιευμάτων είναι παραπλανητικό και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στη βάση δεσμευτικής συμφωνίας μεταξύ των μερών την οποία η PrimeTel τηρεί ευλαβικά, η PrimeTel κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα αναμετάδοσης των εντός έδρας ποδοσφαιρικών αγώνων της Ομόνοιας Λευκωσίας μέχρι και το 2024. Η εταιρία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα της Ομόνοιας από το 2013 και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση που έχει αναλάβει».