Φόρμα αναζήτησης

Εθνική Futsal: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα (πρόγραμμα)

Σε ρυθμούς πρεμιέρας κινείται η εθνική ομάδα της Κύπρου στο Futsal και με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόκριση.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2020 και όπως είναι γνωστό, κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης μαζί με τη Λετονία, την Αγγλία και το Γιβραλτάρ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, οι δύο πρώτες ομάδες θα περάσουν στον main round που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2019.

Με τους Λετονούς και την Αγγλία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε ξανά αντιμέτωπο στο παρελθόν, το Γιβραλτάρ για πρώτη φορά συμμετέχει σε διοργάνωση του Futsal.

Η αποστολή της εθνικής βρίσκεται στη Ρίγα από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Λετονία.

Οι διεθνείς μας περιμένουν με αισιοδοξία τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση και με την πεποίθηση της πρόκρισης. Η ομάδα μας μέσα από την πορεία των φιλικών παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στη Λετονία θα διεκδικήσει την πρόκριση που θα της δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση.

Το βράδυ της Τρίτης (29/1) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί στην αίθουσα Zemgales Olympic Centre (στην πόλη Jelgava), χωρητικότητας 1774 θέσεων που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες του ομίλου μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής:

30 Ιανουαρίου
16:30 Αγγλία – Γιβραλτάρ
19:30 Λετονία – Κύπρος

31 Ιανουαρίου
16:30 Κύπρος – Αγγλία
19:30 Λετονία – Γιβραλτάρ

2 Φεβρουαρίου
14:00 Γιβραλτάρ – Κύπρος
17:00 Αγγλία – Λετονία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ