Φόρμα αναζήτησης

Φτιάχνει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη φιέστα απονομής: «Ραντεβού στο ΓΣΠ για την ώρα που όλοι περιμέναμε!» (όλες οι λεπτομέρειες)

Tο άκρως τρελό γλέντι των φίλων του ΑΠΟΕΛ που ξεκίνησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την εξασφάλιση και με μαθηματικούς υπολογισμούς του έβδομου συνεχόμενου τίτλου ενδέχεται να κορυφωθεί με τα όσα θα διαδραματιστούν στην τελευταία για φέτος υποχρέωση των γαλαζοκίτρινων στο πρωτάθλημα με σημείο συνάντησης το ΓΣΠ.

Καθ’ οδόν για την τεράστια πρόκληση της κατάκτησης του κυπέλλου και με επιδίωξη αυτή να επιτευχθεί με ακόμα ένα πειστικό δείγμα της εγχώριας κυριαρχίας τους οι πρωταθλητές θα αναζητήσουν την ιδανική πρόβα τελικού, αντιμετωπίζοντας το προσεχές Σάββατο (18/5) την έτερη φιναλίστ, ΑΕΛ ενώπιον του γαλαζοκίτρινου κόσμου.

Μέσω ανακοίνωσης, που εκδόθηκε την Πέμπτη (16/5), λοιπόν, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κοινοποίησε όλες τις λεπτομέρειες για τη φιέστα της απονομής του έβδομου συνεχόμενου τίτλου στους φετινούς πρωταθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γαλαζοκίτρινης εταιρείας αναφέρει:

«Ο ΑΠΟΕΛ απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, για να παρευρεθεί το Σάββατο στο γήπεδο ΓΣΠ και να υποστηρίξει την ομάδα, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά όμως θέλουμε να κατακτήσουμε και τον τίτλο της καλύτερης επίθεσης. Γι’ αυτό και η συμπαράσταση του κόσμου θα ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και εντός ενός διαστήματος 15-20 λεπτών, ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ θα διαμορφωθεί σε ένα σκηνικό γιορτής με αποκορύφωμα την παράδοση του τροπαίου του Πρωταθλητή.

Παρόντα στο γήπεδο θα είναι και τα 6 προηγούμενα πρωταθλήματα από την περίοδο 2012-2013 και μέχρι το 2017-2018.

Ταυτόχρονα θα γίνει και η απονομή πρωταθλήματος στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ κάτω των 19 ετών που χθες αναδείχθηκε και Κυπελλούχος Κύπρου.

Το βλέμμα μας θα είναι γυρισμένο το Σάββατο και στον αγώνα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ κάτω των 17 ετών που με νίκη θα κατακτήσει επίσης το πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρει θα γίνει και αυτή μέρος του σκηνικού της φιέστας αφού θα απονεμηθεί και σε αυτή το τρόπαιο του Πρωταθλητή.

Ραντεβού στο ΓΣΠ για την ώρα που όλοι περιμέναμε. Την ώρα που ο Nuno Morais θα σηκώσει στον ουρανό της Λευκωσίας, το 28ο».