Φόρμα αναζήτησης

Φουλάρει ο υπερπολύτιμος Ριέρα

Αύριο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο Σίτο Ριέρα και οι ενδείξεις αναφέρουν ότι θα είναι παρών στον κρίσιμο αγώνα της επόμενης Κυριακής (17:00) με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Τάσος Μάρκου». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που προέρχεται από τραυματισμό στον αγώνα με τη Δόξα, δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημά του και αύριο θα επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο 32χρονος άσος είναι υπερπολύτιμος για την Ένωση και ως εκ τούτου η παρουσία του στον δύσκολο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα κρίνεται επιβεβλημένη. Στον αγώνα με τη Δόξα, όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή, η Ένωση παρουσίασε προβλήματα στην ανάπτυξή της. Αναμφίβολα ο Ριέρα είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά αφού από τα πόδια του περνά όλο το δημιουργικό παιχνίδι των βυσσινί.

Επιστρέφουν

Μετά το διήμερο ρεπό ο Γουστάβο Σιβιέρο και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και πιάνουν δουλειά για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Αργεντινός προπονητής παρουσιάζεται αισιόδοξος ενόψει της επόμενης αναμέτρησης, και την αισιοδοξία του θα τη μεταφέρει και στους παίκτες. Από σήμερα θα επικεντρωθεί στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του.

Το σοβαρό δείγμα

Η νίκη επί της Δόξας άνοιξε την όρεξη στην Ένωση, η οποία θέλει δεύτερη κολλητή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Το διπλό επί των πρασίνων έφερε αυτοπεποίθηση και ηρεμία στις τάξεις των βυσσινί. Ο Σιβιέρο θέλει να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στον πάγκο της Ένωσης. Αν το πετύχει αυτό επί της Νέας Σαλαμίνας θα είναι σοβαρό δείγμα ανάκαμψης της ομάδας.