Φόρμα αναζήτησης

«Όταν ο Σούμαχερ γίνει καλά, θα σας απαντήσει»

Η εν λόγω δήλωση του πρώην ισχυρού άνδρα της Formula 1, αναζωπύρωσε τις ελπίδες για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου του 2019. Ωστόσο, μετά την προβολή του πρώτου τρέιλερ η οποία έλαβε χώρα στο φεστιβάλ των Καννών, ο Έκλεστοουν προέβη σε μία… περίεργη δήλωση:

«Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1 στα Μέσα. Αναμενόμενα προκλήθηκε ένας μίνι πανικός, καθώς η εν λόγω δήλωση μεταφράστηκε ως βελτίωση στην πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Από την άλλη η οικογένεια του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 παραμένει φειδωλή στις δηλώσεις της και εστιάζει στο ντοκιμαντέρ «Schumacher», το οποίο έχουν αναλάβει δύο βραβευμένοι Γερμανοί κινηματογραφιστές, οι Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons. Το τι ακριβώς εννοούσε ο Έκλεστοουν θα φανεί στη συνέχεια.

Πηγή: gazzetta.gr