Φόρμα αναζήτησης

Η ερμηνεία του Αναστασίου για την ήττα της Ομόνοιας: «Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που δουλέψαμε» (τι απάντησε για Ντάρμπισαϊρ)

Την απογοήτευσή του για την έκβαση που είχε η προσπάθεια της Ομόνοιας εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός των πρασίνων τοποθετήθηκε ενώπιον δημοσιογράφων, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, δίνοντας τη δική του ερμηνεία για τα αίτια της νέας αποτυχίας στο πρωτάθλημα.

«Μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας λέγαμε ότι ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο για τα επόμενα παιχνίδια. Όταν παίζεις στην Ομόνοια πάντα πρέπει να έχεις κίνητρα. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο στην κυκλοφορία μπάλας Από την στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που δουλέψαμε. Ήταν ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι. Στα τελευταία είκοσι πέντε λεπτά δείξαμε κάποια στοιχεία της ποιότητα μας αλλά ήταν αργά. Για εμάς ένα θετικό ήταν η εμφάνιση του Χαραλάμπους. Ήταν θετικό σημάδι, το κρατάμε και πρέπει να βρούμε τη δύναμη να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια και όχι μόνο για είκοσι πέντε λεπτά», σχολίασε αρχικά το αφεντικό του «τριφυλλιού».

Για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται περισσότερο ο εορτάζοντας σήμερα, Ματ Ντάρμπισαϊρ, είπε: «Ένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να παίζει βάσει απόδοσης της περσινής ή πριν 5 χρόνια. Πως κρίνετε εσείς έναν παίκτη, πως έπαιζε πέρσι ή πως παίζει τώρα; Αν βλέπετε την ομάδα θα καταλάβετε τι εννοώ. Από τότε που ήρθα έδωσα ευκαιρίες σε όλους. . Βάσει της εικόνας του κάθε ποδοσφαιριστή βγάζω το πλάνο. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν. Το πρόβλημα δεν έγκειται σε έναν παίκτη αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν βάζουμε γκολ».