Φόρμα αναζήτησης

Έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία οι εκπρόσωποι των χορηγών του ΑΠΟΕΛ – Τους έβγαλε το λάδι ο Τραμετζάνι (video)

Το όνειρό τους έζησαν μερικοί τυχεροί εκπρόσωποι των χορηγών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μία ημέρα ως ποδοσφαιριστές των γαλαζοκίτρινων.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι πίσω από τα brands και τις επικεφαλίδες είδαν και έζησαν τον τρόπο με τον οποίο περνούν την καθημερινότητά τους οι πρωταθλητές στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος», μία εμπειρία η οποία θα τους μείνει αξέχαστη σε όλη τους τη ζωή.

Η σχετική ενημέρωση της γαλαζοκίτρινης εταιρείας αναφέρει: «Ήρθαν, είδαν, εκπαιδεύτηκαν, έτρεξαν, σκόραραν και έφυγαν σώοι και αβλαβείς. Η προηγούμενη Τρίτη ήταν μια μέρα αφιερωμένη στους χορηγούς μας και κυρίως στους ανθρώπους πίσω από τα brands και τις επικεφαλίδες.

Η πρόσκληση από πλευράς ΑΠΟΕΛ έλεγε να φορέσουν τις αθλητικές τους φόρμες, τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και τις αντοχές τους γιατί θα γίνονταν για δύο ώρες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Οι συνεργάτες μας ήταν όλοι συνεπείς στο ραντεβού τους (δεν προσπάθησαν να γλυτώσουν το
τρέξιμο), ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο Parimatch Αρχάγγελος, μέσα στα αποδυτήρια βρήκαν τη φανέλα με το όνομά τους, τη φόρεσαν και μετά εκπαίδευση.

Ο Paolo Tramezzani τους περίμενε στην αίθουσα μαθήματος όπου τους ανέλυσε τον τρόπο εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών και ο Γιώργος Κωστής, τη λειτουργία προπόνησης. Και μετά ήταν η μεγάλη ώρα. Ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς καμία απώλεια ή μυϊκό τραυματισμό.

Ήταν μια μέρα σύσφιξης και επέκτασης της σχέσης με όλους. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά και τους περιμένουμε για την αποθεραπεία!»