Χάρη σε γκολ του Ελ Αραμπί στο 54ο λεπτό, ο Ολυμπιακός των δέκα παικτών (λόγω αποβολής Σεμέδο στο 28′) άνοιξε το σκορ στο άδειο -λόγω κορωνοϊού- «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα με τη Γουλβς για τη φάση των 16 του Europa League.
Αυτό ήταν για τον 24ο φετινό γκολ σε 38 εμφανίσεις για τον Μαροκινό κορυφαίο σκόρερ των ερυθρολεύκων, ο οποίος πλέον έχει σκοράρει απέναντι και στις τρεις αγγλικές ομάδες που αντιμετώπισε αυτή τη σεζόν!
Υπενθυμίζουμε πως ο Ελ Αραμπί πριν από το γκολ του κόντρα στη Γουλβς σκόραρε απέναντι στην Τότεναμ στο Λονδίνο στη φάση των ομίλων του Champions League καθώς και στο παιχνίδι με την Άρσεναλ -επίσης στην αγγλική πρωτεύουσα- για τη φάση των 32 του Europa League.
Σημειώνεται πως η Γουλβς έφτασε στην ισοφάριση στο 67ο λεπτό χάρη σε γκολ του Νέτο με εκτέλεση φάουλ, με τον 20χρονο να γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ των «λύκων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (εξαιρουμένων των προκριματικών) από το 1972.
Δείτε το γκολ του Ελ Αραμπί στο 54′:
Η ισοφάριση της Γουλβς στο 67′ με τον Νέτο: