Φόρμα αναζήτησης

Σάρι: «Πρόβλημά μας η νοοτροπία – Δεν μίλησα με Αμπράμοβιτς»

Ούτε τηλεφώνημα δεν δέχθηκε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ή το «δεξί του χέρι», την Μαρίνα Γκρανόφκαΐα, ο Μαουρίτσιο Σάρι, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού της Τσέλσι με τη Μάλμε για τους «32» του Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε να γνωρίζει τις δυσκολίες της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο ίδιος και η ομάδα λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, ωστόσο, έδειξε ξανά ψύχραιμος και ανέφερε:

«Το πρόβλημα δεν είναι οι παίκτες μας, αλλά η νοοτροπία που έχουμε αυτή τη στιγμή σαν ομάδα. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, αλλά είναι δύσκολο γιατί κάθε τρεις μέρες είμαστε στο γήπεδο και έχουμε ελάχιστο χρόνο στο προπονητικό μας κέντρο για να δουλέψουμε.

Η μοναδική λύση είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και να προσπαθήσουμε ν’ αντιστρέψουμε τα αποτελέσματά μας. Δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Μαρίνα ούτε με τον Αμπράμοβιτς…

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τη θέση μου, όμως δεν γίνεται να δουλέψω καλά αν σκέφτομαι ότι σύντομα δεν θα είμαι εδώ. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω με το σκεπτικό πως θα είμαι στην ομάδα για αρκετό καιρό».

Πηγή: gazzetta.gr