Φόρμα αναζήτησης

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι»

Οι «ασπρόμαυροι» φωνάζουν για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο σπρώξιμο του Ντάγκλας Αουγκούστο από τον Λέο Αμπένα, στη φάση που τραυματίστηκε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ.

Σ’ ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι υπάρχει μια φάση για την οποία ο ΠΑΟΚ δικαιούται να φωνάζει και να διαμαρτύρεται. Αυτή τη φορά στην Τούμπα ο Σουηδός ρέφερι Αντρέας Έκμπεργκ αρνήθηκε το πέναλτι σε ξεκάθαρη παράβαση (σπρώξιμο) του Αμπένα πάνω στον Ντάγκλας Αουγκούστο, μια φάση η οποία κατέληξε με τον σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μετά την σύγκρουσή του στο δοκάρι της εστίας.

Η αρχική αντίδραση των «ασπρόμαυρων» ήρθε στο twitter, με το σχόλιο της ΠΑΕ, για την συγκεκριμένη φάση: «Σπρώξιμο του Αμπένα στον Ντούγκλας, δεν δίνει το πέναλτι ο διαιτητής», ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο των «ασπρόμαυρων» για τον Έκμπεργκ.

Στο match report της αναμέτρησης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αφού αναφέρεται ότι ήταν «ένα κακό βράδυ και σκληρός αποκλεισμός», γίνεται η παρακάτω αναφορά με ξεκάθαρες αιχμές προς το πρόσωπο του Σουηδού διαιτητή:

«Ο Δικέφαλος χτυπήθηκε και από την ατυχία, καθώς έχασε νωρίς τον Ελ Καντουρί με τραυματισμό, ενώ έπαιξε το τελευταίο τέταρτο ουσιαστικά με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έπαιζε με δυνατό χτύπημα στα πλευρά, σε φάση που ο διαιτητής του αγώνα έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ».

Πηγή: gazzetta.gr