Φόρμα αναζήτησης

Η θέση της ΑΕΚ για την παρουσία νεοσυλλέκτων στο γήπεδο χωρίς κάρτα

Δεν χρειαζόταν κάρτα φιλάθλου για την είσοδό τους, απαντά η ΑΕΚ, στα όσα λέγονται για την παρουσία νεοσύλλεκτων στρατιωτών στο χθεσινό ευρωπαϊκό της παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα» με την Πετροκούμπ.

Γέμισε… νεοσύλλεκτους το «ΑΕΚ Αρένα» (pics)

Πετεβίνος: «Μπορούμε κι εμείς να φιλοξενήσουμε οργανωμένα σύνολα ομοιόμορφα ντυμένα χωρίς κάρτα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου, τόνισε μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 πως η κάρτα δεν ήταν αναγκαία καθώς επρόκειτο για δυνάμεις ασφαλείας και η διευθέτηση έγινε σε συνεννόηση με το Υπουργείο.

«Ήταν μια διαφορετική εικόνα. Στείλαμε επιστολή στο Υπουργείο εδώ και αρκετό καιρό και έγινε δεκτή. Η παρουσία τους στο γήπεδο ήταν θετική. Οι αξιωματικοί είχαν τον έλεγχο όλων των στρατιωτών πάνω στην κερκίδα. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους» ανέφερε αρχικά ο Ε.Τ. της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Είναι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες, είναι δυνάμεις ασφαλείας. Οπότε δεν χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου. Ήρθαμε σε συνεννόηση με το Υπουργείο όπως είπα και προηγουμένως και έτσι έδωσαν το παρών τους στο πέταλο».

Από εκεί πέρα, για τον χθεσινό αγώνα ο Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε…

«Η κάθε ομάδα πρέπει να παίρνει το ζητούμενο και στις μέρες που δεν είναι και τόσο καλά. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει προβάδισμα. Θα πρέπει στον επαναληπτικό να δώσουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση. Ξέραμε τις συνθήκες της χθεσινής αναμέτρησης. Όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, ο αντίπαλος ήταν σε πλήρη αγωνιστική δράση ενώ εμείς όχι. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, πήραμε προβάδισμα με το γκολ του Χέφελ και βλέπουμε τον επαναληπτικό.

Ξέρουμε πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο χρόνος είναι σύμμαχος για να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Ήταν κάτι που δείξαμε και πέρσι και πέρσι σε αυτά τα παιχνίδια.

Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο. Με το καλό να πάρουμε την πρόκριση και μετά να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο.

Για τον Μοϊσόφ Θα δούμε κατά τη διάρκεια της μέρας αν είναι κάτι σοβαρό ή όχι».